Faq

Als u een vraag heeft die hieronder niet beantwoord wordt, maak dan een ticket aan op de contactpagina. Schroom niet om ook een ticket aan te maken voor opmerkingen of suggesties. Voor vragen over specifieke platformen of producten, zie de veelgestelde vragen per categorie onderaan deze pagina.

 Waarom zou ik voor deze website kiezen?
Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijs. Dit is echter niet het enige, wij verlenen ook goede en snelle support. Vele artiesten, bedrijven, bloggers, journalisten en websites zijn u al voorgegaan in het gebruiken van onze diensten. Wij hebben veel ervaring, tot op heden hebben wij miljoenen Youtube views, Instagram volgers, Facebook likes, Twitter volgers en Soundcloud plays geleverd voor klanten uit heel Europa.
 Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn?
Social media promotie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij hebben onze methodes de afgelopen zes jaar verbeterd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze productie kosten worden relatief steeds lager dankzij onze groeiende klantenkring. Wij kunnen niet teveel in detail treden over onze methodes, vanwege concurrentie.
 Wat is de kwaliteit van de producten die jullie aanbieden?
De producten die we aanbieden zijn afkomstig van veelal echte accounts. Voor de meeste producten gebruiken we internationale accounts, waaraan geen restricties opgelegd kunnen worden. We breiden ons assortiment steeds uit met meer gevarieerde producten, zoals views, likes en volgers uit uw eigen land. Als u een product graag zou willen zien in ons aanbod, staan wij natuurlijk open voor suggesties van klanten. Laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Om onze producten toe te voegen, hebben we van de pagina, waarvoor u promotie wilt bestellen, enkel de URL (link) nodig. Wij zullen nooit vragen om uw wachtwoord of toegang tot uw account. We zullen nooit klantgegevens delen met derden en we houden ons aan de Europese privacy wetten. Al onze medewerkers tekenen bovendien een geheimhoudingsverklaring.
 Op welke manier kan ik betalen?
Om de veiligheid van u als klant en onszelf te waarborgen, accepteren wij momenteel de volgende betaalmethodes:
 PayPal
 iDeal
 Bancontact / MisterCash
 Sofort Direct eBanking


Om onze klanten tegemoet te komen en producten bestellen makkelijker te maken, proberen wij zoveel mogelijk betaalmethodes te hanteren. Als u een betaalmethode mist in het bovenstaande rijtje waarvan u graag gebruik wilt maken, laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe werkt het bestelproces?
Als u een product bij ons heeft besteld en de betaling heeft afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. In deze e-mail staat een link waarop u de voortgang van de bestelling kunt volgen en de factuur. Het product wordt vervolgens razendsnel toegevoegd aan uw pagina. Als u geen e-mail heeft ontvangen, worden de bestelde producten alsnog geleverd als u betaald heeft, binnen de levertijden die we vermelden op de website. Als u twijfelt of uw betaling goed is afgerond, kunt u altijd een ticket aanmaken.
 Wat is de levertijd van jullie producten?
Onze levertijd varieert per product dat we verkopen, maar normaliter ontvangt u het product binnen enkele dagen en hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen. Als u bij ons bestelt, start de promotie direct of binnen enkele dagen na aankoop, terwijl de gehele bestelling binnen de maximale levertijd geleverd wordt. In de regel geldt dat kleine pakketten sneller geleverd worden dan grotere pakketten. Voor de exacte levertijden, zie onze productpagina's. Mocht u denken dat het te lang duurt voordat de promotie start of afgerond is, wacht dan de maximale levertijd af en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.
 Wat gebeurt er als het bestelde product in de toekomst afneemt?
Meestal leveren wij van een product tot 10% meer dan het bestelde aantal. Dit heeft als doel om eventuele afname te anticiperen. Het kan voorkomen dat het aantal likes, views en volgers dat u heeft besteld afneemt in de toekomst. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken indien dit het geval is. Wij zullen uw product bijvullen als dit is gezakt tot 30 dagen na aankoop.
 Zijn er verder nog tips over promotie van mijn social media account of over hoe jullie producten te gebruiken?
Als u een campagne start om uw social media account of kanaal te versterken of een breder publiek te bereiken, raden wij aan de volgende tips op basis van onze ervaring en expertise ter harte te nemen. Als u zich aan deze tips houdt, verhoogt u de kans op een snellere en organische groei. Deze tips gelden in principe ongeacht welk social media platform u hanteert.


 Betrek uw publiek actief bij uw account of kanaal en zorg voor interactie.
 Lever content op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een foto of video per dag.
 Als u producten bij ons bestelt, zorg dan voor een natuurlijke verhouding, zoals bijvoorbeeld voor een Youtube kanaal 100 subscribers en 5.000 views en 250 likes voor een nieuwe video.
 Bestel producten zoals views, plays en likes bij ons direct na het uploaden van nieuwe content, zodat het lijkt alsof uw materiaal direct wordt opgenomen; daarnaast kunt u op reguliere basis uitbreiden, zoals bijvoorbeeld een pakket per foto of video per dag.
 Bestel producten zoals volgers en subscribers bij ons op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een pakket per account of kanaal per week.
 Overweeg naast uw huidige social media aanwezigheid uit te breiden naar andere platformen om een nog beter publiek te bereiken. Voor de grootste social media websites bieden wij producten aan, dus u kunt ook elders uw promotie starten bij ons.

Youtube

 Waar betaal ik precies voor?
U betaalt voor bereik op Youtube bij ons. Wij zullen uw video of kanaal promoten totdat het gewenste aantal van het product is bereikt. Dit betekent dat u niet per view of abonnee betaalt, maar voor het opzetten van een promotioneel netwerk dat het publiek kan bereiken. Daarom kost een groot aantal views minder per stuk dan een kleiner aantal.

Wij kunnen hierom ook niet garanderen dat u alle views, likes of abonnees ontvangt. Wij kunnen mensen namelijk niet dwingen om uw video's te bekijken of zich te abonneren op uw kanaal. Als na aankoop blijkt dat we niet in staat zijn het bestelde product te leveren, dan krijgt u uiteraard het deel dat we niet konden leveren teruggestort.
 Wat voor Youtube views leveren jullie?
Wij leveren views van echte mensen, die niet altijd geïnteresseerd zijn in uw content. De video wordt automatisch afgespeeld op verschillende websites. Hierdoor bereikt uw video snel een grote groep mensen, maar dit garandeert niet dat deze mensen geïnteresseerd zijn in uw video. Helaas kunnen wij geen interactie of klanten garanderen als gevolg van deze views, echter zijn wij continu aan het innoveren en op zoek naar methodes om die interactie te verhogen.
 Wat voor Youtube likes en abonnees leveren jullie?
Wij leveren abonnees en likes afkomstig van echte mensen, die uit eigen wil zich op uw kanaal abonneren of uw video leuk vinden en hier iets voor terug krijgen. Er zijn voor kanaalbeheerders veel manieren om abonnees te krijgen, enkele bekende voorbeelden zijn:
 Door korting aan te bieden bij het abonneren op een kanaal.
 Het abonneren op een muziek kanaal om een nieuw uitgebracht nummer te luisteren.


Afhankelijk van uw pagina, leveren wij abonnees en likes op verschillende manieren. Wij staan namelijk in contact met meerdere promotieplatformen, promotors en social media experts. Hierdoor kunnen wij tegen een lage prijs Youtube bereik aanbieden, met als gevolg abonnees en likes.
 Waar komen jullie Youtube views vandaan?
Omdat wij niet in direct contact staan met Youtube danwel Youtube gebruikers kunnen wij niet eisen dat een Youtube gebruiker uit een bepaald land komt. Daarentegen kunnen wij ons wel focussen op een bepaalde taal, waardoor u voor 95% mensen uit Nederlandse taalgebieden bereikt.
 Het is wel mogelijk om Nederlandstalige views te kopen. (Nederland én België)
 Het is niet mogelijk om views uit Nederland te kopen. (Bijv. Wél Nederland, niet België)


Bij ons kunt u zowel Internationale als Nederlandse views kopen. De likes en abonnees die we verkopen zijn van internationale afkomst.
 Voor wie zijn Youtube views, likes en abonnees geschikt?
Wanneer u snel en resultaatgericht meer Youtube bereik wenst te genereren, dan zijn views, likes en abonnees voor u geschikt. Youtube is het populairste platform voor online video's, wat inhoudt dat deze producten van belang zijn voor iedereen die op een audiovisuele manier mensen wilt bereiken, zoals artiesten, gamers, vloggers en streamers. Daarnaast is Youtube zeer gedreven door content en het op vaste basis produceren van video's. Mensen zullen zich sneller op een kanaal abonneren, video's bekijken en video's leuk vinden wanneer dit kanaal al veel abonnees, views en likes heeft.

De promotie werkt uiteraard het beste voor kanalen die mensen sneller geneigd zijn om leuk te vinden, zoals:
 Kanalen van bands of muzikanten
 Gamers, streamers en vloggers met een eigen kanaal
 Educatieve Youtubers
 Reviewers
 Voor wie zijn Youtube producten niet geschikt?
Het is niet mogelijk voor ons om uw exacte doelgroep vast te stellen. Youtube is een internationaal gericht platform, omdat video's, evenals afbeeldingen en audio, voor iedereen een gelijkwaardige interpretatie hebben. Dit houdt in dat internationale abonnees relevant zijn voor vrijwel iedereen. Bovendien zien Youtube abonnees uw nieuwe video's voor langere tijd voorbij komen. Echter, voor video's waarin een bepaalde taal gesproken wordt, zijn internationale views in de regel niet bevorderlijk. Hiervoor hebben wij de locatiegerichte views geïntroduceerd, die wel relevant zijn voor video's die gericht zijn op een bepaalde taal. Zo hebben video's met Nederlandse muziek meer baat bij Nederlandse views dan bijvoorbeeld video's met Engelse muziek. Met andere woorden, als u een Nederlandstalige volkszanger uit Amsterdam bent, die video's heeft van uitgebrachte liedjes, dan zijn internationale views niet geschikt.
 Waarom koopt men Youtube abonnees?
Het aanschaffen van abonnees voor een Youtube kanaal heeft meerdere positieve gevolgen. In eerste instantie bereikt uw kanaal een groter publiek, wat ervoor kan zorgen dat mensen uw kanaal eerder bezoeken en zich mogelijk abonneren. Verder kan het kanaal ook stijgen in de zoekresultaten van Google en Youtube.
 Waarom koopt men Youtube views en likes?
Views en likes voor Youtube video's zorgen voor meer promotie van video's op uw kanaal. Deze video's zouden uw belangrijkste video's moeten zijn, waarmee uw kanaal geässocieerd wordt. Als het voor u van belang is dat de views uit uw eigen land komen, dan bieden we ook locatiegerichte views aan. Tevens hebben deze producten als doel om nieuwe uploads de juiste start te geven. De video's met meerdere views en likes hebben de potentie om te stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines en de lijsten van gerelateerde video's. Wij adviseren om niet enkel abonnees, views of likes te kopen, maar een combinatie van de voorgaande producten.
 Hoe vind ik de URL van mijn Youtube video of kanaal?
Als u de pagina, waarvoor promotie gewenst is, open heeft staan in uw browser, dan kunt u de URL rechtstreeks overnemen in het veld waarin u de URL dient te leveren. De URL naar uw Youtube video zou er zo uit moeten zien: https://www.youtube.com/watch?v=videoID of https://youtu.be/videoID. De URL naar uw Youtube kanaal zou er zo uit moeten zien: https://www.youtube.com/channel/channelID of https://www.youtube.com/c/channelname of https://www.youtube.com/user/channelname.
 Aan welke eisen moet mijn Youtube kanaal/video voldoen om abonnees, views en likes te kunnen ontvangen?
Om Youtube abonnees te ontvangen op uw kanaal, dienen de kanaal statistieken van de eigenaar ingeschakeld te zijn. Voor views en likes dienen de video statistieken ook ingeschakeld te zijn. Overigens mag de video niet privé (private) zijn en geen restricties (land of leeftijd) aan zich verbonden hebben.

Omdat wij een resultaat garanderen tegen een vastgesteld bedrag, staan we niet alle kanalen en video's toe. Het gaat hier om:
 Lege kanalen zonder video content
 Kanalen of videos met als doel mensen te kwetsen of schokken
 18+ kanalen (voornamelijk erotiek en gokken)
 Kanalen met afgeschermde inhoud (alleen toegankelijk vanaf een specifieke locatie of vanaf een bepaalde leeftijd)


Daarnaast zijn wij gebonden aan de wet, waardoor we in de volgende situaties onze producten niet kunnen leveren:
 Views kopen om te verdienen aan advertenties die voor de video worden afgespeeld, waardoor u deelneemt aan advertentiefraude.
 Comments kopen, een tegenprestatie tegenover een comment stellen is in veel gevallen niet toegestaan.


Kort gezegd komt het erop neer dat producten kopen bij ons enkel het doel heeft uw bereik te vergroten, en niet om betrouwbaarder of legitiemer over te komen.

Als uw pagina na aankoop niet aan onze toelatingseisen blijkt te voldoen, dan krijgt u uiteraard het aankoopbedrag teruggestort.
 Hoe kan het dat jullie Youtube producten tegen een vast bedrag kunnen leveren?
Wij onderhouden veel contact met de beste promotieplatformen en social media experts waardoor het promoten van een Youtube kanaal of video relatief goedkoop is. Bij ons betaalt u voor bereik en wij zullen het bestelde aantal views, likes of abonnees blijven leveren tot dat gewenste bereik gerealiseerd is. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:
 U mag niet halverwege de promotie al uw abonnees, views of likes verwijderen; zodra iemand op uw kanaal abonneert of uw video bekijkt of leuk vindt, beschouwen wij een deel van het pakket als geleverd.
 U dient te voldoen aan onze pagina eisen (zie: Aan welke eisen moet mijn Youtube kanaal/video voldoen om abonnees, views en likes te kunnen ontvangen?), hierdoor houden wij onze prijzen laag en onze levering efficiënt.
 Kan ik advertenties inschakelen op mijn Youtube video?
Nee. Als u views koopt voor een video met betaalde advertenties, dan neemt u deel aan advertentiefraude.
 Hoe kan het dat het aantal Youtube Views niet op alle pagina's gelijk is?
Het kan voorkomen dat er een discrepantie is tussen het aantal views dat een bepaalde video heeft op verschillende pagina's, zoals de video-pagina, de statistieken en de kanaalpagina. Dit komt doordat de cijfers van verschillende Youtube servers worden gehaald, waardoor het enkele dagen kan duren voordat de aantallen overal geüpdatet zijn.
 Hoe lang duurt het voordat ik al mijn views, likes of abonnees ontvang?
De levertijd van Youtube producten is afhankelijk van het aantal views, likes of abonnnees dat u bestelt.Normaliter duurt het langer om veel views toe te voegen dan weinig. Verder is het relevant hoeveel van een bepaald product er al ingekocht is. Hoe groter het aantal gekochte producten is, des te langer kan de promotie duren.

Voor views geldt dat deze relatief snel geleverd worden, ook de grotere aantallen. Daarentegen duurt het langer voor likes en abonnees om geleverd te worden. Op de productpagina geven we aan wat de minimale en maximale levertijd is. In veruit de meeste gevallen worden de producten binnen deze tijd geleverd. Mocht u het idee krijgen dat het te lang duurt voordat de promotie aanvangt of is afgerond, wacht dan alstublieft tot de maximale levertijd is verstreken en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail staat vermeld.
 Hebben jullie mijn wachtwoord nodig?
Wij zullen nooit vragen om het wachtwoord van uw Youtube account of beheerders toegang tot uw kanaal. Het enige dat wij nodig hebben is de URL van uw Youtube video of kanaal om de promotie te starten.
 Kan ik meerdere promoties tegelijkertijd starten voor hetzelfde kanaal of dezelfde video?
Nee, dit raden wij af. Wij beschouwen onze dienst als voltooid zodra het gegarandeerde aantal bereikt is. Onze promotie werkt namelijk als volgt:
 Uw video heeft bijvoorbeeld 10 views.
 U koopt bij ons promotie met een gegarandeerd resultaat van 1000 views.
 Wij promoten totdat uw video 1010 views heeft.


De herkomst van uw views, likes of abonnees is bij ons niet bekend, omdat wij geen toegang hebben tot uw Youtube kanaal. Als u tegelijkertijd veel producten uit andere bronnen ontvangt weten wij niet hoeveel er afkomstig zijn van onze promotie, en hoeveel er afkomstig zijn van promotie via andere platformen.
 Kunnen jullie ook views verwijderen?
Het is onmogelijk voor ons om views te verwijderen, omdat wij niet in contact staan met de personen die uw video's bekijken. Tevens zijn wij niet de beheerders van de promotieplatformen, hierdoor weten wij niet wie uw video wel of niet bekijkt.
 Heb ik recht op mijn geld terug na aankoop van Youtube producten?
U heeft recht op een terugstorting van het volledige aankoopbedrag wanneer:
 Wij het aantal beloofde views, likes of abonnees in zijn geheel niet kunnen leveren
 Wij uw pagina afkeuren en dus niet de producten kunnen leveren


U heeft recht op een gedeeltelijke terugstorting van het aankoopbedrag wanneer:
 Wij wel een deel van een pakket hebben geleverd, maar het leveren van de resterende producten langer duurt dan de maximale levertijd


U heeft geen recht op een (gedeeltelijke) terugstorting:
 Wanneer de views, likes of abonnees reeds geleverd zijn
 U gedurende de promotie views, likes of abonnees verwijdert
 U gedurende de promotie uw video verwijdert of privé maakt of op een of andere wijze uw kanaal afschermt


Het kan voorkomen dat bestelde abonnees weer afnemen, omdat we niet kunnen garanderen dat mensen voor altijd geabonneerd blijven. Echter, als u ons laat weten hoeveel van de bij ons bestelde abonnees zijn verdwenen, vullen wij ze tot 30 dagen na aankoop gratis weer bij.

Vergroot uw bereik

U koopt bij ons bereik voor uw vertegenwoordiging op social media platformen. Dit bereik zorgt ervoor dat meer mensen uw content zien en kan leiden tot nog meer groei van uw pagina en betere resultaten in zoekmachines.

Gegarandeerd resultaat

U ontvangt gegarandeerd het aantal likes, volgers of views dat u koopt. Als we dit niet binnen de levertijd kunnen leveren, krijgt u het aankoopbedrag terug.

Echte mensen

De producten die wij verkopen zijn afkomstig van echte mensen. In tegenstelling tot de producten van sommige concurrenten, vergroot u bij ons uw bereik via echte likes, volgers of views.

Razendsnelle levering

De promotie start meestal al binnen een dag en wordt snel, incrementeel toegevoegd. Voor productspecifieke levertijden, zie de productpagina.

Lage prijzen

Omdat wij al jarenlang onze technieken hebben verbeterd, garanderen wij lage prijzen voor producten. De prijzen zijn zo laag door efficiënte methoden.

Uw privacy voorop

Wij hebben uw wachtwoord niet nodig, slechts de URL van uw pagina. Daarnaast respecteren wij de Europese privacy wetgeving en delen wij nooit uw gegevens met derden.

Veilig betalen

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren we enkel veilige, wijd geaccepteerde betaalmethodes.
Disclaimer:
Koopyoutubeviews.com en Deranova B.V. Zijn op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Soundcloud, Pinterest en andere derde partijen weergegeven op deze website.